Social Media Marketing

Ce este Social Media Marketing (SMM)?
Conform Wikipedia, social media marketing este explorarea comunitatilor, pentru a genera vanzari, expunere sau oportunitati. Cel mai important beneficiu al unei asemenea campanii consta in marirea prezentei unui business in mediul online, urmat de cresterea traficului si crearea de noi oportunitati. Social media implica blogurile, forumurile, Twitter, retelele sociale (Facebook, MySpace, Hi5) precum si site-urile de sharing (YouTube, Flickr).

Cu ce ma ajuta o astfel de campanie?
O campanie de SMM incepe cu optimizarea site-ului dvs. pentru a se incadra in acest trend (social media optimisation). O mare parte din campanie se desfasoara in schimb in afara site-ului, creand o prezenta brand-ului dvs. pe diferitele site-uri sociale, sustinandu-le printr-o activitate continua si promovand produsele persoanelor interesate (si numai acestora, pentru a evita spam-ul). Mediile online vor fi de asemenea monitorizate pentru orice mentiuni ale brand-ului dvs. sau ale cuvintelor cheie care va descriu afacerea sau produsele; se va interveni acolo unde este nevoie pentru reputation management sau pentru promovarea dvs.

Ce garantii imi puteti oferi?
O campanie de Social Media Marketing va va ajuta sa va definiti mai clar obiectivele afacerii dvs. in mediu online, sa identificati site-urile sau comunitatile care discuta despre dvs. si sa construiti o strategie pentru a comunica. Veti observa o crestere in trafic, precum si o prezenta sporita in mediul online a brand-ului.

De retinut:
Social media marketing nu inseamna SEO sau PPC. Social media marketing deschide o cale pentru ca brand-ul dvs. sa comunice cu potentialii clienti, altfel spus faciliteaza o comunicare bilaterala intre dvs. si audienta dvs.

Sunteti interesat(a)?
Completati formularul de pe pagina de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp.