5 motive sa ne alegi

  • Audit SEO – Fiecare site caruia doriti sa ii faceti o campanie de optimizare va primi gratuit un audit, in care vom prezenta situatia actuala a site-ului dumneavoastra, notand fiecare aspect al acestuia si explicand elementele pe care ii vom lua in considerare.
  • Analiza on-site - Dupa prezentarea auditului si stabilirea cuvintelor cheie precum si a planului de actiune, va vom prezenta si eventual efectua toate schimbarile necesare pentru a avea un site optimizat si usor indexabil de catre motoarele de cautare.
  • Optimizare continut - Continutul site-ului dumneavoastra trebuie sa fie inteles atat de catre vizitatori cat si de catre motoarele de cautare. Vom optimiza continutul astfel incat sa aiba densitatea de cuvinte cheie recomandata si eventual adauga, in caz ca este nevoie, alte pagini cu continut relevant.
  • Raport pozitii - Ca urmarea a schimbarilor efectuate on-site, precum si a campaniei de link-building pe care o vom incepe, site-ul va simti o crestere atat in trafic cat si in pozitii. Vom documenta aceste miscari intr-un raport saptamanal pentru o transparent maxima.
  • Viral marketing - Pe langa optimizarea obisnuita a site-ului prin tehnici SEO, oferim si marketing online in functie de tematica site-ului. Va vom promova mesajul sau compania pe site-urile sociale si vom crea concepte virale pentru o campanie web 2.0

Benefeciati ACUM de un audit SEO gratuit al site-ului dumneavoastra pentru a putea afla mai multe informatii referitoare la procesul de optimizare SEO. Aplica aici!